LuFire Promotions

DIGITAL MARKETING

Binnen digital marketing zien wij als LuFire Promotions enkele grote disciplines. Denk aan: SEO (Search Engine Optimalization), SEA (Search Engine Advertising), UX (User eXperience) en CRO (Conversion Rate Optimization).

User eXperience (UX)

OVER USER EXPERIENCE
User eXperience blijft een van de belangrijkste facetten binnen digital marketing. Loopt je website traag? Kan de klant zijn/haar product wel vinden? Al dit soort vragen onderzoekt LuFire Promotions tijdens de User eXperience controles. Door onze kennis op het gebied van User eXperience weten wij waar problemen ontstaan en hoe deze vroegtijdig kunnen worden aangepakt. 

Search_Engine_Advertising_LuFire_Promotions

Google ADS (SEA)

OVER SEARCH ENGINE ADVERTISING
Soms kun je beter adverteren dan veel geld steken in SEO. Dat is een van de dingen die wij vaak horen. Daar zit een kern van waarheid in, alleen zien wij juist baat bij een goede balans tussen beiden. Via advertising haal je klanten rechtstreeks binnen, maar houd je ze niet direct vast. Daarin biedt SEO de oplossing. Adverteren lijkt simpel maar schijn bedriegt. Er gaat een heel proces aan vooraf voordat er een advertentie bij LuFire Promotions het daglicht ziet. Door vroegtijdig onderzoek te doen weten wij hoe klanten zoeken en kunnen wij veel gerichter adverteren. Elke gemiste klik is er een teveel. 

CRO - LuFire

Conversion Rate Optimization (CRO)

OVER CONVERSION RATE OPTIMIZATION
Veel mensen vergeten vaak het belang van CRO. Als een webshop ontwikkeld is en online staat, betekent dit niet dat je klaar bent. Het blijft een zaak de webshop te blijven onderhouden en de weg naar conversies te blijven verbeteren. Als LuFire Promotions kijken wij verder dan alleen een werkende webshop. Hoe kunnen wij het verkoopproces versnellen en meer conversies bewerkstelligen. 

Search_Engine_Optimalisation_LuFire_Promotions

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

OVER SEARCH ENGINE OPTIMALIZATION
Hoe hoog staat mijn bedrijf in Google? Op welke zoekwoorden wordt mijn bedrijf gevonden? Dit zijn vragen die wij als LuFire Promotions regelmatig krijgen. Search Engine Optimalization in de volksmond ook wel SEO genoemd, is voor veel bedrijven nog steeds een grijs gebied. Hoe ga ik hier als bedrijf mee aan de slag en welke stappen kan ik hier nu al in zetten? Wij helpen u graag de eerste stappen te zetten en gezamenlijk te groeien binnen Google.

CONTENT CREATION

Content Creation is net zo belangrijk als Digital Marketing. Door content creatie op de juiste manier binnen digital marketing in te zetten zorg je voor het beste resultaat. LuFire Promotions weet door haar jarenlange ervaring goed in te spelen op de ontwikkelingen in de markt en daarmee haar doelgroep op de juiste wijze te bereiken.

LuFire Promotions

Content Creatie

OVER CONTENT CREATIE
Door onze ervaring op het gebied van content creatie weet LuFire Promotions als geen ander van visuele onderdelen een complete creatie te maken die inspeelt op jouw doelgroep. Onze expertise ligt vooral op het ontwikkelen van Video content binnen een Premiére Pro en Davinci Resolve, maar vindt ook zijn creatieve uitweg in het ontwikkelen van content via een Illustrator, Photoshop, InDesign of After Effects. 

Social Media

OVER SOCIAL MEDIA
Social Media wordt alsmaar belangrijker. Kijk alleen al naar het FOMO effect (Fear Of Missing Out) die steeds meer speelt onder de jeugd, ze kunnen niet meer zonder. Door in te spelen met de juiste Tone of Voice in combinatie met sprekende content zorg je als bedrijf ervoor jouw doelgroep te bereiken. LuFire Promotions zorgt ervoor dit alles samen te brengen in een complete aanpak. Niet alleen het maken van content maar ook het creëren van de juiste richting en strategie. 

Bouwen van websites - LuFire

Bouwen van websites

OVER BOUWEN VAN WEBSITES
LuFire Promotions bouwt en beheert websites voor verschillende klanten. Van domeinregistratie tot het ontwerpen van een complete website. LuFire Promotions ondersteunt dit proces van a tot z. 

Samen iets UNIEKS creëren

op het gebied van online marketing?