LUFIRE EVENTS

DRIVE IN SHOW | ALLROUND DJ

ENTERTAINMENT

LuFire Events staat voor entertainment. De muziek kan nog zo goed zijn, maar zonder het entertainen van je publiek is er geen feestje. Van een gezellige avond, een avond maken om nooit meer te vergeten. Dat is waar LuFire Events voor staat.

BELEVING

Naast het entertainen van je publiek is beleving ook een van de essentiële onderdelen binnen LuFire Events. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander in te spelen op een stukje beleving. 

Om meer beleving te bieden, is LuFire Events sinds een aantal jaren gaan opereren als Drive in Show. Door de juiste combinatie van licht, geluid en aankleding zorgen wij voor een totaal pakket aan beleving.

Bedrijfsfeesten

OVER BEDRIJFSFEESTEN

LuFire Events heeft al vele bedrijfsfeesten feestelijk mogen begeleiden door middel van muziek en entertainment. Van bedrijfsborrels, het openen van een bedrijfspand tot grote bedrijfsfeesten, alles is mogelijk bij LuFire Events. Na aanvraag, zullen wij persoonlijk contact opnemen om gezamenlijk het een en ander af te stemmen.

Trouwerijen

OVER TROUWERIJEN

Bij LuFire Events staat een trouwerij voor iets speciaals en verdient daardoor extra aandacht. LuFire Events zorgt voor een persoonlijke touch, duidelijkheid in zaken en vooral voor vertrouwen. Door regelmatig contact te houden komen jullie, maar ook wij niet voor verrassingen te staan. Wensen zijn bij ons geen probleem, maar een manier om jullie trouwdag nog specialer en persoonlijker te maken.

Kinderfeesten/Schoolfeesten

OVER KINDERFEESTEN/SCHOOLFEESTEN 

LuFire Events ondersteunt jaarlijkse diverse kinderfeesten en schoolfeesten. Deze doelgroep staat niet stil en wil het liefst de nieuwste muziek horen. Sped-up songs of de nieuwste TikTok trends. Up-to-date zijn is ontzettend belangrijk. Van een simpel feestje is geen sprake, het dak moet eraf!

Themafeesten

OVER THEMAFEESTEN

LuFire Events staat voor beleving en entertainment. Tijdens themafeesten komt dit nog meer tot zijn recht. Zo ondersteunt LuFire Events jaarlijks op grote schaal diverse themafeesten in licht, geluid en aankleding. Door van te voren te kijken hoe een thema doorgevoerd kan worden in licht, geluid en aankleding, kunnen we er gezamenlijk voor zorgen de belevingswereld voor de bezoeker nog unieker te maken. 

Verjaardagen

OVER VERJAARDAGEN
LuFire Event ondersteunt jaarlijks vele verjaardagen op het gebied van licht en geluid. Een verjaardag moet je niet zomaar voorbij laten gaan, mooie herinneringen maken is daarin ontzettend belangrijk. Geen verjaardag is ons te gek. Van 60s tot de hedendaagse muziek, voor alles kan gezorgd worden. Een speciaal thema geen probleem, extra rookmachines geen probleem en extra geluid ook geen probleem. Wij zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

Wedstrijden/toernooien

OVER WEDSTRIJDEN/TOERNOOIEN

LuFire Events ondersteunt jaarlijks diverse toernooien en wedstrijden in licht en geluid. Enkele voorbeelden zijn: Webton Hengelo, Apollo 8 uit Borne, Harambee uit Enschede, TiMax Devoko uit Denekamp en Arcade Pollux uit Oldenzaal.

Door onze ervaring weten wij als geen ander om van ieder sportevenement een succes te maken. Een mooi voorbeeld is King of The Beach. Een beachvolleybal toernooi opgezet in samenwerking met Arcade Pollux. Hiernaast te zien als aftermovie, geproduceerd door  LuFire Promotions.

Jouw moment nog meer BETOVEREN?

Draaiend Rad (NEON)

Verticale Rookmachines

LuFire Events - Verticale Rookmachines

Photobooth (Incl. props)

Quiz drukknoppen (Game)

LuFire Events - Quiz drukknoppen

Limbostok (NEON)

LuFire Events - Limbostok

Draadloze Microfoons (Karaoke)

LuFire Events - Draadloze Microfoons

Kraak de kluis (Game)

LuFire Events - Kraak de Kluis

Hamertje Tik (Game)

Diverse props

LuFire Events - Diverse Props

Blacklights (NEON)

Extra verlichting

Samen iets BETOVERENDS neerzetten?

op het gebied van events?