LUFIRE EVENTS

ENTERTAINMENT

LuFire Events staat voor entertainment. De muziek kan nog zo goed zijn, maar zonder het entertainen van je publiek is er geen feestje. Van een gezellige avond een avond maken om nooit meer te vergeten. Dat is waar LuFire Events voor staat.

BELEVING

Naast het entertainen van je publiek is beleving ook een van de essentiële onderdelen binnen LuFire Events. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander in te spelen op een stukje beleving. Wij willen dat jouw familie, vrienden of collega’s weg gaan met een herinnering: ‘Wat was dit een top avond’.

Drive in show

OVER DRIVE IN SHOW 

Om meer beleving te bieden, is LuFire Events sinds een aantal jaar gaan opereren als drive in show. Door de juiste combinatie van licht, geluid en aankleding zorgen wij voor een totaal pakket aan beleving.

Bedrijfsfeesten

OVER BEDRIJFSFEESTEN

LuFire Events heeft al vele bedrijfsfeesten feestelijk mogen begeleiden door middel van muziek en entertainment. Van bedrijfsborrels, het openen van een bedrijfspand tot grote bedrijfsfeesten, alles is mogelijk bij LuFire Events. Na aanvraag, zullen wij persoonlijk contact opnemen om gezamenlijk het een en ander af te stemmen.

Trouwerijen

OVER TROUWERIJEN

Bij LuFire Events staat een trouwerij voor iets speciaals en verdient daardoor extra aandacht. LuFire Events zorgt voor een persoonlijke touch, duidelijkheid in zaken en vooral voor vertrouwen. Door regelmatig contact te houden komen jullie, maar ook wij niet voor verrassingen te staan. Wensen zijn bij ons geen probleem, maar een manier om jullie trouwdag nog specialer en persoonlijker te maken.

Themafeesten

OVER THEMAFEESTEN

LuFire Events staat voor beleving en entertainment. Tijdens themafeesten komt dit nog meer tot zijn recht. Zo ondersteunt LuFire Events jaarlijks op grote schaal diverse themafeesten in licht, geluid en aankleding. Door van te voren te kijken hoe een thema doorgevoerd kan worden in licht, geluid en aankleding, kunnen we er gezamenlijk voor zorgen de belevingswereld voor bezoekers nog unieker te maken. 

Verjaardagen

OVER VERJAARDAGEN
LuFire Event ondersteunt jaarlijks vele verjaardagen op het gebied van licht en geluid. Een verjaardag moet je niet zomaar voorbij laten gaan, een groot feest hoort daar gewoon bij. Geen verjaardag is ons te gek. Van 60s tot de hedendaagse muziek, voor alles kan gezorgd worden. Een speciaal thema geen probleem, extra rookmachines geen probleem en extra geluid ook zeker geen probleem. Wij zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

Wedstrijden/toernooien

OVER WEDSTRIJDEN/TOERNOOIEN

LuFire Events ondersteunt jaarlijks diverse toernooien en wedstrijden in licht en geluid. Enkele voorbeelden zijn: Webton Hengelo, Apollo 8 uit Borne, Harambee uit Enschede, TiMax Devoko uit Denekamp en Arcade Pollux uit Oldenzaal.

Door onze ervaring weten wij als geen ander om van ieder sportevenement een succes te maken. Een mooi voorbeeld is King of The Beach. Een beachvolleybal toernooi opgezet in samenwerking met Arcade Pollux. Hiernaast te zien als aftermovie, geproduceerd door LuFire Promotions.

EVENEMENTEN

LuFire Events zorgt naast het verzorgen van muziek, licht en aankleding ook voor de organisatie van evenementen. 

Organiseren

OVER ORGANISEREN

Een evenement organiseren doe je niet zomaar. Bij LuFire Events weten wij alle onderdelen samen te brengen tot een complete ervaring. Door onze ervaring op het gebied van events zorgen wij jaarlijks voor vele unieke evenementen. Veel organisaties vergeten vaak het belang van het voor- en natraject. Dat is vaak net zo belangrijk als de organisatie van het evenement zelf. Wij zorgen voor het totale pakket.

VB | King of The Beach 2021

OVER KING OF THE BEACH

Een mooi voorbeeld is King of The Beach. Een jaarlijks terugkomend fenomeen binnen de beachvolleybal. In de corona pandemie van 2021 wist LuFire Events als allereerste van Nederland op 11 en 12 juni een compleet verzorgd jeugd evenement genaamd King of The Beach neer te zetten. Gebaseerd op het game-like spelletje King of The Court. Met meer dan 80 jeugdteams verdeeld over twee dagen was het een waar succes binnen de beachvolleybal van Nederland.

Samen iets UNIEKS creëren

op het gebied van events?